Vacature: Verkiezingsprogrammacommissie

Het lijkt nog ver weg, maar achter de schermen werkt het bestuur al hard aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. 

De afgelopen periode is het steeds weer duidelijk geworden wat het linkse college onze stad aandoet. Gemeentefinanciën die niet op orde zijn, het praktisch onmogelijk maken van een tweede parkeervergunning en duurzaamheidscheques waarvan het grootste deel van het budget opgaat aan de promotie. Kortom, Leiden kan wel wat VVD in de coalitie gebruiken. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste doeners die mee willen denken en schrijven aan ons verkiezingsprogramma voor 2022 binnen de volgende drie onderwerpen: Leids leven, Leidse bedrijvigheid en Leidse fundering.

We zijn op zoek naar veel verschillende mensen. Actieve leden, maar ook Leidse ondernemers, schoolleraren, gepensioneerden. Eigenlijk elke Leidenaar met een liberaal hart, ook al ben je geen lid van de VVD. Weinig tijd vanwege je drukke onderneming of baan maar wel goede ideeën voor jou en je Leidse collega’s? Geen nood! Ook al heb je geen tijd om deel te nemen aan een programmacommissie kunnen we je hulp goed gebruiken. Vink in het inschrijvingsformulier de Leidse Doeners optie aan, en we nemen contact met je op. Ken jij iemand die mee kan helpen met goede ideeën voor de stad? Stuur deze oproep door en zorg dat ze meehelpen met een geweldig verkiezingsprogramma!

Wil jij je steentje bijdragen aan een sterk liberaal verhaal voor Leiden? Meld je dan nu aan via dit formulier: https://forms.gle/fkP7X3et8YfR14H6A Inschrijven kan tot en met 31 januari. Na deze datum zullen we een kort gesprek inplannen om jouw rol in de commissie verder te bespreken. 

Nog vragen? Mail dan naar: mvdtuin@vvdleiden.nl